Skuldelev – Tørslev Hage

25. juni 2011

Kort tur med Kajakflokken Malik. Vi sejlede kun lidt over 5 kilometer og holdt ovenikøbet en længere pause. Vejret var fint, men det blæste lidt. Derfor roede vi ind i vigen syd for Tørslev Hage. Så ville vi få lidt modvind, men med små bølger. Og det hold stik. Vi kunne til gengæld glæde os over medvind på vejen tilbage, hvor man næsten uden at ro kunne sejle med 7 km/t.

Dyrelivet er rigtigt taget til med mange svaner og små andefamilier, hvor ællingerne padler rundt sammen med forældrene. Også rugende sølvmåger blev set – og ikke mindst en fiskehejre.

Vi var 5 kajakker, men mødte andre på vandet. Også sejlbåde og speedbåde blev luftet, men i vigen syd for Tørslev Hage sejler der nok kun kajakker, da der ikke er ret dybt.

Jeg testede et gammelt digitalt kamera i min vandtætte pose fra Aquapac. Mit nyere kamera fungerer ikke ordentligt i posen, da billederne bliver uklare. Så det gamle Canon Powershot A80 på 4 mega pixels blev brugt til dagens billeder. De billeder bliver også uklare i posen, så selv ikke et kamera med fin optik, kal benyttes i posen. Ser du rigtigt efter, så er billederne lidt lyserøde. Jeg er ikke helt klar over hvorfor, for der er også en lyserød streg øverst på billederne. Det skyldes dog ikke Aquapac, men åbenbart et problem med kameraet. Problemet har jeg ikke set før, så jeg vil teste kameraet yderligere. Ellers må det på genbrugsstationen….

Rute: Skuldelev – Tørslev Hage
Isætning:  55°47’32.88″ 12° 3’21.64″
Optagning: —”—
Distance roet: 5,24 km
Rotid:
Vejr: 16 grader. Vind 9 m/s  fra W.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.