Veddelev til Ringøen

4. oktober 2015

Vejret var fantastisk i dag med tynd morgentåge, der senere blev brændt af med solskin til følge. Samtidigt var det helt vindstille, så kajakturen blev et besøg ved havørnene ved Bognæs og et stop på Ringøen. Ikke så langt, men til gengæld smukt i stille vejr.

DSCN0114 DSCN0113 DSCN0112 DSCN0111 DSCN0110 DSCN0109

Vi var 6 kajakker, der roede turen, men først skulle nogle svømmere forbi. De trak alle en lille flyder efter sig, men det så nu lidt koldt ud. Vi roede først nord for Elleore og over mod Bognæs for at hilse på havørnene. De var imidlertid ikke hjemme, så vi roede efter en lille pause på vandet videre mod Ringøen i Kattinge Vig.

Der var en del sejlbåde på fjorden, der sejlede kapløb rundt om Ringøen, men der var ringe vind, så der var ikke meget fart på. Vi roede en del hurtigere i kajakkerne.

DSCN0117 DSCN0116

På Ringøen gik vi i land på vestsiden for at spise frokost. Vejret var stadig fantastisk, og vi kunne sidde i bundter af malurt, der duftede stærkt.

Efter frokost roede vi hurtigt tilbage til Veddelev. Vi havde ikke aftalt at ro så hurtigt, men sådan blev det! Tilbage ved Veddelev blev vi kontaktet af et par bådejere, der ikke kunne få deres trailer frem til deres båd på grund af parkerede biler. Det var nu ikke os, der holdt i vejen, så vi kunne ikke hjælpe. De ville vist forsøge sig i morgen i stedet.

Tak for Kajakflokkem Malik for turen.

Rute: Veddelev strand, Elleore, Ringø og retur
Isætning: 55.680518, 12.072204 (Google)
Optagning: —”—
Distance roet: 8,42 km
Vejr: 15 grader. Vind 1-2 m/s fra N. Klart vejr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.