Vatteret vest

Vatteret vestI den koldere halvdel af året, er det rart at kunne holde varmen, når man holder pause på land. Men hvad er praktisk at tage med i kajakken, og hvad er varmt nok?

KajakGal har testet en vatteret vest – eller dynejakke – fra det danske firma Rexholm ved Ulfborg i Jylland, der har en tøjserie under navnet ID Identity,  hvori der indgår en vatteret vest, der både er let og varm.

Beskrivelse

Vesten er naturligvis ærmeløs og er fremstillet af polyester. Fyldet er også i polyester og kanalsyet. Vesten lukkes med en lynlås og vesten har to sidelommer. Den fås i flere farver.

I brug

VestEfter roturen eller under en pause på land, så tages rovesten af og den vatterede vest lynes på. Tør- eller våddragt kan sagtens være inden under. Og det er jo netop det, der er brug for i en ropause. Jakken er klat i stoffet og tages derfor let på. Så længe den vatterede vest er tør, så varmer den fantastisk. En let byge kan den godt klare, men den er jo ikke af uld, så er den blevet våd, så er der ikke samme varme i den.

Der følger ikke en pose med, så pak den ned i en vandtæt pose. Da den er af polyester, kan den presses en hel del sammen, så den let kan medtages i kajakken.

Konklusion

En ganske fin vatteret vest, der er lækker og varm at have på. Desværre følger der ikke en pose med til at pakke den væk i, men så må man jo lave en sådan – eller købe en passende pose. For trykket godt sammen, så fylder den ikke så meget – og vejer næsten ingenting. En rigtig god ting at have med til pauser i land.

Pris: Set til 400-500 dkr. på nettet. Fås både i en dame- og herremodel, hvor den første er let figursyet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.