Det skal ændres i 2013

grafHer ved årsskiftet bør man give sig selv muligheden for at reflektere over det sidste års roture og rooplevelser. Og selvom jeg har været på vandet så meget som muligt, så er det aldrig helt nok. Jeg har forsøgt at sætte dette på en graf, som kan ses til venstre.

KajakGals første læresætning: Når mulighederne for at ro en tur mindskes, så stiger det fysiske behov for at komme ud på vandet.

Mon ikke de fleste kender til læresætningen – også selvom den ikke har været formuleret før? Og hvad kan læresætningen så bruges til? Jo, det er ret enkelt: Skaf mulighed for at komme på vandet så ofte som muligt!

Her er to muligheder: Kajakflokken Malik og Kajakhornsherred. Og der er mange andre muligheder, hvis du ikke bor på Sjælland omkring Holbæk – Roskilde – Frederikssund. Led lidt på nettet eller spørg dig omkring. Mulighederne er der.

Jeg vil gøre det yderste for at bryde kurverne – for jeg vil også i år mere på vandet end i det foregående år. Indtil nu har jeg altid roet mere end i tidligere år. Og det er mit nytårsforsæt: At ro mere i det nye år end i det gamle! Godt nytår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.