Ultra-Sil vandtæt pose 4 liter

IMG_1057Der findes mange forskellige vandtætte poser og i mange størrelser. De fleste er rulle-poser, hvor åbningen rulles tre gange rundt og lukkes for at udgøre en vandtæt lukning. Således også denne pose fra australske Sea To Summit, der er en lille 4 liters pose.

Beskrivelse

Posen er lavet af Cordura nylon – hvilket borger for holdbarheden – og er ganske let. Kun 26 gram. Målene er 15*33 cm. og det giver en pose på 4 liter, når den er lukket.

IMG_1058

Posen fås i flere klare farver og størrelser, så det er muligt at pakke forskelligt udstyr ned og kunne finde det igen i den rigtige pose. Bunden er mørkegrå på alle poser og lukkemekanismen i toppen er en plastik-kant, blød i den ene side og lidt hårdere i den anden. Hermed er det muligt at rulle toppen sammen om sig selv og lukke efter med plastiklåsen.

Posens syninger er alle forseglet med Ultrasil, der er et silikonelignende materiale. Posen er vandtæt, når den er rullet sammen i toppen med mindst tre omgange.

I brug

IMG_1056Posen er overraskende let og virker lidt skrøbelig. Men det skal man ikke lade sig narre af, for Condura er næsten umuligt at rive i stykker. Pas dog på skarpe genstande, der godt kan punktere posen, så den ikke længere er vandtæt. Kommer du elektronik i posen, så bør du dobbeltsikre det ved at pakke det ned i yderligere en vandtæt forpakning.

Jeg har primært brugt den til smådele i min dagsluge – altså ting, jeg gerne vil have med, men som ikke skal frem i en nødsituation. Jeg kan ikke anbefale, at du kommer din telefon ned i posen – hav den separat til en eventuel nødsituation.

Konklusion

Posen fungerer fint efter hensigten, og den holder vandet ude. Men det er ikke en pose, der er skabt til at være neddykket i vand og slet ikke en redningspose. Det er en pakpose, der kan holde dine ting tørre.

Set til 90 dkr. i danske outdoor-butikker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.