Svømmehal og rul

10. januar 2016

Årets første kajakaktivitet var i Jyderup Svømmehal sammen med Holbæk Kajakklub for at træne rul og redninger. Der var mulighed for at få videooptaget sine rul, så der kunne samtales om mulige forbedringer. Da jeg kommer lidt langt fra Holbæk, kørte jeg direkte til Jyderup – mens andre kom fra Holbæk.

Og der blev rullet en del. Desværre virkede et GoPro-kamera ikke da jeg rullede, men der blev optaget en lille video med kamera. Den video har jeg ikke fået fat i endnu, så her er en, som jeg optog af en anden – og dygtigere – ruller. Tryk på billedet herunder.

DSCN0496

 

 

2 thoughts on “Svømmehal og rul

 • 3. april 2016 kl. 16:28
  Permalink

  Hej

  Er der flere flere rullekurser i svømmehal her i foråret ?

  I givet fald er jeg interesseret i at tilmelde to personer.

  mvh
  Karsten

  Besvar
  • 4. april 2016 kl. 10:54
   Permalink

   Er du medlem af Holbæk Kajakklub? Så får du automatisk en indbydelse til træning i svømmehal. Der er ikke deciderede kurser, men mange instruktører giver gerne hjælp og råd, når du er i svømmehallen. Jeg mener, at der er en gang træning eller to mere i april.

   Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.