Svømmehal og rul

10. januar 2016

Årets første kajakaktivitet var i Jyderup Svømmehal sammen med Holbæk Kajakklub for at træne rul og redninger. Der var mulighed for at få videooptaget sine rul, så der kunne samtales om mulige forbedringer. Da jeg kommer lidt langt fra Holbæk, kørte jeg direkte til Jyderup – mens andre kom fra Holbæk.

Og der blev rullet en del. Desværre virkede et GoPro-kamera ikke da jeg rullede, men der blev optaget en lille video med kamera. Den video har jeg ikke fået fat i endnu, så her er en, som jeg optog af en anden – og dygtigere – ruller. Tryk på billedet herunder.

DSCN0496

 

 

2 kommentarer om “Svømmehal og rul

 • 3. april 2016 at 16:28
  Permalink

  Hej

  Er der flere flere rullekurser i svømmehal her i foråret ?

  I givet fald er jeg interesseret i at tilmelde to personer.

  mvh
  Karsten

  Reply
  • 4. april 2016 at 10:54
   Permalink

   Er du medlem af Holbæk Kajakklub? Så får du automatisk en indbydelse til træning i svømmehal. Der er ikke deciderede kurser, men mange instruktører giver gerne hjælp og råd, når du er i svømmehallen. Jeg mener, at der er en gang træning eller to mere i april.

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *