Skuldelev til Eskilsø

27. december 2015

Årets måske sidste tur var sammen med tre andre fra Skuldelev til Eskilsø, hvor vi spiste ved ruinen. Det blæste lidt, så der var modvind på udturen. Men det var nu ikke så hårdt som først antaget, da vinden aftog lidt og gik i en vestlig retning. Det var maget lavvandet i dag – men der var ellers vand nok på turen. Både i form af regn på vejen ud og ikke mindst de sidste dages regnvejr, der har oversvømmet store dele af vejene fra Roskilde og op til Skuldelev.

DSCN0447 DSCN0446 DSCN0459

Vi roede stille og roligt ned til Strømstedet eller Skovbroen, som det også kaldes og krydsede over til Eskilsø. Her fulgte vi gul rute til ruinen, hvor vi spiste og nød, at vejret klarede op med solskin i horisonten. En havde ikke rigtigt varmetøj med og begyndte at fryse. Vi andre havde været mere rutinerede…

DSCN0458 DSCN0452

Turen tilbage var i let medvind og tørvejr. Der  var også kommet lidt mere vand i fjorden. En ganske fin tur og jeg havde perfekt påklædning på. Under tørdragt havde jeg et inderlag af tynd uld og som andet lag en uldundertrøje. Det passede helt – hverken for varm eller kold.

Rute: Skuldelev til Eskilsø & retur
Isætning:  55°47’32.88″ 12° 3’21.64″
Optagning: —”—
Distance roet:  14,03 km
Vejr: 9 grader. Vind 6 m/s fra SØ mod SV og aftagende. Regn ud og lidt sol hjemad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.