Skuldelev og Eskilsø

IMGP229518. januar 2015

En tur i frisk vejr fra Skuldelev til Eskilsø med Kristian. Vi satte ud klokken 1000 og roede i modvind mod Eskilsø. Vi var ret alene på fjorden, der til gengæld havde mange svaner, der havde søgt lidt læ i blæsten. Vi kunne også høre enkelte havjægere, men vi så dem nu ikke.

Ved strømstedet og færgestedet til Eskilsø roede vi over til øen for at holde frokost. Den lille strand nord for havnen på Eskilsø er imidlertid ikke så gæste-venlig, da der efterhånden er en del pigtråd og strømhegn på den lille strand. Ærgerligt, at der ikke sørges for bare lidt plads til kajakker. Vi fylder jo ikke så meget – men ved lidt forsigtighed går det.

IMGP2294 IMGP2293 IMGP2292 IMGP2291

Vi gik den gule tur på Eskilsø for at komme op til klosterruinen. Flere heste hilste på og på vejen var der også nogle nysgerrige får. Oppe ved ruinen er der borde og bænke, så vi flyttede lidt på en bænk, så vi kunne spise i læ. Vejret var klaret lidt op og solen tittede frem. Som altid er udsigten helt fantastisk – og jeg havde nogle muffins med, så kaffen smagte helt fint.

IMGP2289

Vejen tilbage var nu i medvind og medstrøm, så det blev en hurtig tur tilbage til Skuldelev.

Rute: Skuldelev til Eskilsø & retur
Isætning:  55°47’32.88″ 12° 3’21.64″
Optagning: —”—
Distance roet:  13,8 km
Vejr: 2 grader. Vind 5-6 m/s fra S. Mest overskyet, men lidt sol 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.