Redning og rul i Jyderup

Jan kajak9. november 2014

Der blev rullet og reddet til den store guldmedalje i Jyderup Svømmehal i dag. 12 kajakker blev grundigt vasket af og søsat i den lille svømmehal, hvor vandet er varmt og behageligt. Vi havde små to timer fra klokken 1500 ti 1700 til at træne selvredning, makkerredning både med og uden paddlefloat eller årepose, som det vist også kaldes. Der blev også trænet rul.

Det var Ole fra Hornsherred Kajak, der havde arrangeret svømmehallen. Han var nu ikke selv med, så en anden fra Holbæk Kajakklub havde overtaget og låste os ind. Jeg kendte vel halvdelen af roerne. Resten var fremmede for mig, men jeg har heller ikke roet så meget med Hornsherred Kajak siden i sommers.

IMGP2262

Jeg havde fra start sat mig op til at træne cowboy-redning, støttetag og rul – i den rækkefølge. Så efter 8-10 cowboyredninger, øvede jeg støttetag i en halv times tid. Det gav mulighed for at træne nogle flere cowboyredninger. Jeg sluttede af med nogle rul. Det er vist for længe siden, for de første 3-4 stykker virkede ikke, men efter en pause, så kom teknikken på plads og jeg rullede et par gange inden tiden var gået.

IMGP2257En god søndag eftermiddag og der var oven i købet kage efter træningen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.