Munkholm til Holbæk Golfklub

22. marts 2015

Søndag og kajak hører sammen, og i dag var ingen undtagelse. Jeg roede en tur med kajakflokken Malik fra Munkholmbroen. Og denne gang var vi syv kajakker, hvoraf jeg ikke har set de to før. Og det er jo altid interessant at møde nye mennesker. Det var lidt koldt i dag, men solen varmede alligevel, så vi frøs ikke. Vi stod ud fra sydsiden af Munkholmbroen og roede over mod Eriksholm Skov, hvor vi skulle ro forbi skydebanen. Vi havde ikke kontrolleret skydningerne, så vi var lidt spændte. Men der blev ikke skudt i dag, så vi kunne uden problemer ro forbi. Det var i let medvind, så det gik fint. Det gjorde snakken også, og jeg talte med en af de ukendte, der var gasinstallatør. Da vi er i færd med at skifte gasfyr, fik jeg nogle gode råd om vores gulvvarmeinstallation og hvilke gasfyr, der var gode. Super!

IMGP2387

Vi roede forbi søminestationen, som jo reelt var en torpedostation, men det lyder jo ikke så mundret. Det var normal vandstand, så vi kunne ro over enkelte af de lave banker omkring søminestationen. Vi blev enige om, at vi ville besøge stedet på tilbagevejen, for vi ville videre til Holbæk Golfbane for at finde et sted i solen og spise frokost. Som sagt så gjort. Vi fandt et fint lille sted i solen, hvor vi kunne nyde mad og udsigt. Bag os kunne vi se Holbæk. Vi fandt også nogle golfbolde. Flere i vandet.

IMGP2388 IMGP2389 IMGP2391

Efter frokost roede vi tilbage til søminestationen, hvor vi gik i land og talte lidt om stedet. Et par var ude for at nyde det gode vejr, og troede vi var fra Holbæk, hvor de selv roede. Det var vi jo ikke, men fik da talt lidt. Efter den ekstra pause roede vi retur. Nu i lidt modvind, og der gik lidt fart i det, så vi blev noget spredt. Længe var jeg og et par stykker i front, men så holdt jeg lidt igen for at få kontakt med de sidste. Vejret var jo fantastisk, så at ro lidt langsommere var fint, så udsigten kunne nydes lidt ekstra.

Tilbage ved Munkholm pakkede vi bilerne og jeg kørte hurtigt hjem. Hjemme var der muffins, så det trak lidt. En god dag på Isefjorden i fantastisk vejr – og nu skal jeg justere på gulvvarmeanlægget.

Rute: Munkholm til Holbæk Golfklub
Isætning: 55°40’24.56″N, 11°48’48.83″Ø 
Optagning: —“—-
Distance roet: 14,88 km
Vejr: 0 grader. Vind 5 m/s fra SØ. Klart vejr og solskin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.