McNett Max Wax voks til lynlås

McNett har udarbejdet en voksstift til lynlåse, som de kalder Max Wax. Den er ikke kun beregnet til tørdragte, men kan bruges til alle typer lynlåse både af plastic og metal.

Beskrivelse

Max Wax leveres i en lille praktisk plastic-cylinder med låg. Og i en orange farve, så den ikke bliver væk. Selve stiften er lavet af hård orangefarvet silikonevoks, hvor hovedindholdet er parafin.

I brug

Stiften har samme konsistens som et stykke stearinlys og anvendes faktisk på samme måde som når man i gamle dage smurte lidt stearin på slædens meder. Lynlåsen åbnes og stiften køres hen over lynlåsens tænder. Herefter lukkes og åbnes lynlåsen flere gange. Så er lynlåsen smurt og der er ikke fare for, at sand sætter sig fast i lynlåsen, som hvis man benytter et mere flydende produkt. Desværre drysser stiften med små flager af voks, når den bruges, men de skulle ikke plette.

Konklusion

Jeg fik stiften med som gave, da jeg anskaffede en tørdragt. Men jeg er ikke helt overbevist over stiftens fortræffelighed, for den virker som en meget dyr udgave af et stykke stearinlys. Den drysser på samme måde. Det er ikke fordi stiften ikke virker, men der kan da godt nok købes mange stearinlys for samme pris. Til gengæld skal et stykke stearinlys bruges lidt oftere end denne stift og beholderen er da praktisk på tur.

Set til 55 dkr. i danske butikker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.