Julegaveideer 2012

Det er en årlig tradition, at KajakGal har en gaveliste til kajakroere. Det skal læserne da heller ikke snydes for i år. Så her er en liste over gaver, som vil lune eller bringe glæde under træet.

 

 

 

 

Outwell strandstol

Når en kajakroer går i land, så er det ofte på lidt øde strande eller i områder, hvor der ikke er borde eller bænke. Derfor kan en siddepude være en god ide, men hvorfor ikke en stol. Oven i købet en, der kan være i kajakken og er billig. Se en test her.

Pris 139 dkr. på nettet.

 

Palm neoprenhandsker

Om vinteren eller bare i forår eller efterårssæsonen kan det være koldt for de små hænder. Derfor er neoprenhandsker en god investering. De giver også et forbedret greb på pagajen, da der er gummidutter i håndfladen. Se en test her. 

Pris 400 dkr. på nettet.

 

Everest førstehjælpstaske

For at kunne klare mindre snitsår og vabler, bør du have en førstehjælpstaske med på alle kajakture. Er i flere eller er turen over flere dage, kan den med fordel udbygges med yderligere dele. Se en test her.

Pris 80 dkr. i Stadium-butikker.

 

Rensecreme til glasfiber

Skal kajakken af glasfiber rengøres for kedelige sorte striber i den lyse gelcoat? Så er creme til keramiske kogeplader ikke så tosset. Især ikke, hvis kajakken er hvid. Prøv dog først på et sted, hvor det ikke kan ses, hvis cremen skulle ridse. Men det burde den ikke gøre. Og jeg bruger det selv på min hvide kajak.

Pris 25 dkr. i for eksempel Harald Nyborg

 

Pentax WG-2 GPS kamera

Jeg har selv testet og bruger et Pentax WG-1 kamera. Det er stød og vandtæt. Mit kamera har været i brug i over et år og virker stadigt som nyt. Nu er der kommet en opdateret model med flere muligheder og højere opløsning. Kan anbefales!

Pris: 2000 dkr. i danske netbutikker

 

Havkajakroer

Jørgen Skovmand har i 2012 udgivet en bog for havkajakrorere. Han er kendt i havkajakkredse som en erfaren kajakroer og bogen omhandler sikkerhed i havkajak. Bogen bygger videre på det system, som Jørgen Skovmand udgav i 2007 på DVD.

Pris: 180-190 dkr. i danske netbutikker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.