Vandtætte sække

Jeg kører jo også gerne på motorcykel. Dog ikke samtidigt med sejlads i havkajak. Og som motorcyklist kender jeg naturligvis til den tyske tilbehørsforhandler Louis. Louis forhandler vandtætte sække til brug bag på motorcyklen – og hvorfor betale for en sæk til havkajakbrug, når en motorcykelpose er magen til – og meget billigere.

Beskrivelse

Poserne fås i tre størrelser, 30,50 og 75 liter. De er lavet af polyamide med svejsede sømme og behandlet med pvc både indvendigt og udvendigt. Lukkemekanismen er simpel: Man ruller toppen sammen, der samtidigt udgør et håndtag. Herved bliver posen også justerbar i forhold til indholdet. Den har to håndtag, dels i toppen og et på siden af posen. Desuden har den to fastgøringsremme, men de er nok mest beregnet til motorcyklen. Poserne fås i sort med hvidt logo fra Louis.

I brug

Der er ikke tvivl om, at poserne er beregnet til brug under et udsat klima. Materialet er praktisk taget ikke til at slide i stykker eller rive over. Det minder mest om en gl. regnjakke med pvc på begge sider. Poserne er helt vandtætte – og holder til at blive tabt i vand med indhold – uden at blive våde indvendigt. Jeg kan godt proppe 50-liter-posen ned i mit dæksrum, men der må ikke være for meget i posen – så hellere to 30 liters med lidt mindre indhold. Ellers er det svært at “knække” posen ind i lastrummet. Poserne lukkes ved at rulle toppen sammen og herefter klikke de to ender sammen med det plastic-beslag, der er indbygget. Når enderne er klikket sammen kan posen ikke rulle sig op igen – og enderne udgør et fint håndtag. Systemet kendes fra andre vandtætte poser og fungerer meget fint.

Konklusion

Til prisen er poserne et fund. Og kan man leve med motorcykel-logoet i bunden af posen, så er der faktisk ikke noget at betænke sig på. Hvorfor betale mere end det dobbelte (op til firedobbelt) for en vandtæt pose, når de kan bestilles hos Louis? 30 liters-modellen anbefales til havkajak.

Set til €8 for 30 liter, €15 for 50 liter og €18 for 75 liter (60, 110 & 135 dkr.).

Af sælgeren

LOUIS SPEEDBAG

Whether you have a chopper, streetbike or Enduro, you can’t go wrong with the extremely robust, variable-capacity Speedbag! The bag can be closed, waterproofed and kept tightly packed with the simple but ingenious roll-down closure. PVC-coated on both sides, the polyamide fabric with welded seams is absolutely waterproof and resistant to dust and dirt. The quality of this classic roll bag has been singled out for special mention in several tests! With carry handle and 2 fastening straps. Colour: black with white Louis logo. Material: 95% polyamide.

3 sizes available:

  • Volume: 30 litres. Dimensions: length approx. 70 cm, diameter approx. 25 cm.
  • Volume: 50 litres. Dimensions: length approx. 92 cm, diameter approx. 28 cm.
  • Volume: 75 litres. Dimensions: length approx. 92 cm, diameter approx. 38 cm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.