Cykel-trailer

Er bilen til reparation og er vandet for langt væk til at bære kajakken? Fortvivl ikke! Paddleboy har en løsning, der måske tiltaler dig. Til 199 dollars kan du købe en trailer til din cykel, der kan bære en kajak (eller kano).

Traileren spændes på cyklens baghjul. Jeg forudser dog mulighed for katastrofer, hvis en trailer med en fuldt lastet havkajak skal bremses ned med kun en cykels fod- og håndbremser. Men til kortere transporter, hvor der ikke er større bakker, er det da en mulighed.

Hvis du er frisk, så er KajakGal interesseret i en test eller tilbagemelding på traileren. Virker den tilfredsstillende? Er den solid? Kan man bremse sikkert nok?

2 thoughts on “Cykel-trailer

 • 21. september 2011 kl. 11:15
  Permalink

  Til Kajakgal

  I er vel klar over at denne trailer er ulovlig i henhold til Paragraf 4 i Udstyrsbekendtgørelsen for cykler som lyder: En påhængsvogn til cykel må hverken i belæsset eller ubelæsset stand have større bredde end 1 m. Den samlede længde af cykel og påhængsvogn må i belæsset eller ubelæsset stand ikke overstige 3,5 m. Påhængsvognens totalvægt må ikke overstige 60 kg. Er påhængsvognen forsynet med påløbsbremse, må totalvægten dog være indtil 100 kg.
  Venlig hilsen

  Besvar
  • 21. september 2011 kl. 14:43
   Permalink

   Hej Klaus.

   Tak for oplysningen. Jeg har set traileren i Sverige, men ikke i Danmark. Her er så forklaringen 🙂

   Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.