Udsigt til eventyr

Nogle gange slapper du af under en rotur. Du er i samhørighed med naturen, du er underlagt naturens luner og du er måske alene. Men ved træning af færdigheder og ved omtanke, så kan du virkelig slappe af og bare nyde indtrykkene. Andre gange er du interesseret i træning og ror en hurtig og måske lang tur, så dine muskler og sener styrkes. Eller du er måske til action og vil ud at surfe på store bølger.

Uanset din bagtanke med en rotur i havkajak, vil du få en masse oplevelser i frisk luft – kun dig, din kajak og minimum af udstyr. Eller sammen med andre med oppakning og overnatning. Mulighederne er uendelige… For i havkajak er rejsen det vigtige – ikke rejsens mål.

Jeg har taget et tilfældigt billede på en lidt overskyet dag, der summer oplevelserne op: Vand, kajak og åbne vidder. Eventyret venter forude og udstyret består forude af en vedligeholdt kajak af et cockipt-spray og en pagaj, der netop kan anes nederst til højre, et søkort over området, en vandflaske og et GPS-ur (+ kamera naturligvis). I dagslugen er der desuden en telefon i vandtæt hylster og en plade chokolade. Dagslugen er skjult af søkortet. Mere behøves der faktisk ikke – selvom jeg selvfølgelig er iført vest og egnet tøj i forhold til vand- og lufttemperatur. Pagajen har desuden en sikringssnor, da jeg ror alene på denne tur.

Bemærk iøvrigt webbing-remmen nederst. Det er udløseren til cockpit-sprayet, der altid skal være fri og let tilgængelig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.