Tahe udvider plastic-mulighederne

Tahe Marine har gennem længere tid lavet plastic-kajakker. Imidlertid er der store muligheder i plastic og teknikken forbedres løbende. Til 2011 har Tahe taget en ny teknik i brug, kaldet Superlinear™ High Density Polyethylene Material, så der kan laves lettere og mere formstabile kajakker. Materialet laves på en baggrund af petroleum og er genanvendeligt. Tahe har længe brugt High Density Polyethylene og det nye er, at Superlinear™ (beskriver molekylestrukturen) er materialeforbedret for stabilitet og varmeafledning.

På billedet ses en CoastSpirit, der var en af de første PE-kajakker (PE= polyethylene) fra Tahe. Fordelen ved plastic er bl.a. muligheden for at få en kajak i alle mulige – og umulige – farver.

Tahe fejrer 2011 ved at installere et bedre sæde i nogle af PE-kajakkerne – samt udvide kajakmulighederne med Lifestyle 420, der er tænkt som en begynderkajak.

Her er det nok tid til en advarsel. Selvom det kan være besnærende at købe en billig begynderkajak, så vil du hurtigt vokse ud af den, når du bare er lettere øvet. Og så skal du hurtigt – måske allerede i første sæson – ud for at købe en anden model. Min anbefaling skal være at købe den rigtige kajak fra starten – og huske at prøve kajakmodellen inden køb. Køb hellere en brugt og god kajak end at købe en ny – og forkert – kajak. Se evt. her om valg af kajak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.