Skydeterræner og afspærring over vand

Forsvarets Ejendomsstyrelse overtager fra 1. september 2015 ansvaret for Forsvarets Skydebaner, herunder oplysninger om skydninger. Desværre står det ikke helt klart p.t., hvordan de vil forvalte dette nye ansvar og hjemmesiderne er ikke opdateret eller særlige hjælpsomme. Derfor er det nu mere besværligt at få oplyst, om der er skydninger på Forsvarets Skydebaner og -områder, der går ud over vandet. Som altid er det dog muligt at kontakte skydebanens sikkerhedskontor for aktuelle oplysninger.

  • Jægersprislejren har f.eks. telefon 72 67 17 10. Spørg efter sikkerhedskontoret eller pejlestuen.

Se øvrige skydeterræners kontaktmuligheder her: Telefonnumre på Skydeterræner Du kan også læse om VHF-frekvenser og kaldenavn for sikkerhedskontorerne.

Bedste sted for oplysninger om skydninger over vand er på Søfartsstyrelsens hjemmeside under Efterretninger for Søfarende. Her skal man klikke på den nyeste efterretning for så at bladre gennem den PDF-fil, der åbnes. PDF-filen hedder noget i retning af 2015 Efs 34 (Årstal, Efs (Efterretninger for Søfarende), Udgivelsesnummer). Afspærring over vandet er oplyst ved dage og klokkeslæt. Se mere her: Efterretninger for Søfarende

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.