Skuldelev til Selsø Hage

IMGP232318. februar 2015

Har været ramt af forkølelse, så ugens eneste fridag (vinterferie) skulle selvfølgelig udnyttes på vandet, så jeg roede en tur med 10 andre fra Kajak Hornsherred. Vi stod ud fra Skuldelev for at ro i lidt modvind til Selsø Hage, hvor frokosten skulle indtages. Jeg havde planlagt at afkorte frokosten, for så at ro hurtigere hjem, da jeg både skulle i biografen med familien og i DR2 Dagen med fremlæggelse af mit papir om prioriteringer i efterretningstjenesterne, der jo er blevet sørgerligt aktuelt efter terrorhandlingerne i weekenden i København.

IMGP2318

Det er lidt længe siden, jeg har roet med kajakklubben, så det var rart at se dem alle igen. Nogle af os ses allerede igen på søndag, hvor vi øver redning i Jyderup Svømmehal. Desværre for turens nydelse, blev jeg ringet op af DR2 under roturen. Han kunne nu ikke helt høre mig, så jeg lovede at ringe tilbage, når jeg var i land. Under samtalen drev jeg lidt i blæsten, så det endte med, at vi var to, der måtte ro lidt til, for at indhente de andre. Desværre roede vi inden om nogle sten ved Strømstedet, så vi gik på grund og måtte ro lidt tilbage og ro uden om det lave. Du kan se det på kortet herunder.

IMGP2319 IMGP2322 IMGP2320 IMGP2321

Da de andre var indhentet, var det tid til frokost. Vi spiste ved Selsø Hage og pr. tradition, var der kage med. To slags og kokostoppe til at runde det hele af. Jeg var dog (falsk) beskeden og to kun et stykke. Jeg havde nemlig både madpakke og varme pølser i en termokande med – og jeg skulle jo også lige ringe til DR2.

IMGP2324

Efter frokost ville de andre gå en lille tur, men jeg pakkede sammen for at ro hjem. De andre gik nu ikke særligt langt, for de kom tilbage, da jeg stod ud. Til gengæld fik den lidt race på vejen tilbage, hvor jeg roede 3-4 km/t stærkere end på udturen. Men der var så også lidt medvind.

Tilbage ved Skuldelev blev der hurtigt pakket sammen – og jeg nåede både DR2 og biografen.

Rute: Skuldelev til Eskilsø & retur
Isætning:  55°47’32.88″ 12° 3’21.64″
Optagning: —”—
Distance roet:  15,5 km
Vejr: 6 grader. Vind 5-6 m/s fra SW. Mest overskyet, men lidt sol 

2 thoughts on “Skuldelev til Selsø Hage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.