2012 Samsø rundt (Aflyst)

Er du til roture over længere strækninger, så har Michael Jacobsen via Havkajakroerne indbudt til en tur rundt om Samsø den 8. til 10. juni 2012. Turen starter den 9. juni klokken 10 fra stranden tæt ved Østermarken 32, Nordby og er på ca. 70 kilometer. Om der ros med eller mod uret rundt aftales på dagen.

Det er gratis at deltage, men du står selv for mad, transport og selvfølgelig roturen. Du kan lade dig indkvartere i eget telt hos arrangøren, der selv vil deltage i turen. Ellers er der mange muligheder for indkvartering på Samsø. Turen er iøvrigt åben for alle typer både, der ikke benytter motor eller sejl, men er primært tiltænkt havkajak.

Tilmelding til Michael Jacobsen senest den 7. juni 2012 på mobil 30 23 71 79 eller email:  guldsmeden@greennet.gl

Læs invitationen her, eller se mere på Havkajakroernes forum.

Jeg har engang arbejdet på Kalundborg-Samsøoverfarten, da jeg gik på gymnasiet – og min far var ‘strømer på Samsø’ i nogle ferieperioder for mange år siden. Jeg har dog aldrig været rundt i kajak, så…. hmmmm…? Hvorfor ikke? Jeg tror sgu….!!

Opdateret 27. april: Så er der tilmeldt.

2 thoughts on “2012 Samsø rundt (Aflyst)

 • 25. januar 2012 kl. 21:42
  Permalink

  Hej Jeg ved ikke om jeg kommer til at deltage, men jeg kan varmt anbefale turen rundt om Samsø. Jeg tog turen rundt solo i juni 2011, fra onsdag aften til fredag formiddag. Det er bestemt ikke umulig at tage turen i et hug, hvis man er til det, eller finde et sted til en enkelt overnatning undervejs enten på en af campingpladserne eller på stranden. Naturen er ganske varieret, med stejle skrænter m. stenet strand flere steder, primært på vestkysten, sandstrande andre steder, og skøn natur i stavns fjord. Hvis det blæser kan man godt være lidt udsat, med høje bølger, også i juni.
  Jeg gjorde det at jeg parkerede bilen ved færgelejet i Hou, pakkede kajakken på kajakvognen (kajak med vogn er taxeret som 2xcykeltrailer)+ en voksen billet. Kan ikke huske præcist, men sparede vist ca. 300 ved denne øvelse, men så står man så også på havnen i sælvig, og må sejle derfra, og man er lidt mere på den, hvis noget går galt, eller man bliver fanget af dårligt vejr.
  Nå det blev en lang smøre, den korte version er: kan varmt anbefales!
  MVH Keld

  Besvar
  • 26. januar 2012 kl. 07:19
   Permalink

   Hej Keld

   Det lyder godt. Jeg læste din beretning på din fine hjemmeside. Jeg står nemlig foran af anskaffe mig et telt, da jeg har brugt bivuak tidligere. Men det fortsætter jeg måske med, da det er meget transportabelt og let.
   Jeg arbejder lidt med familien om at deltage evt. med at de så holder lidt ferie på Samsø samtidigt. De kunne jo også cykle rundt.
   Måske ses vi..?

   Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.