Nivå – Rungsted Syd

20. november 2011
Denne søndag var igen med Kajakflokken Malik. Denne gang kunne vi mønstre 15 kajakker. Vejret var næste vindstille og der var en dis, så Ven ikke kunne ses. Men hvad gør det, når vi kan ro tæt på kysten. Det klarede dog lidt op i løbet af turen, så vi kunne sagtens nyde den Nordsjællandske kystlinje med de mange flotte huse. Flere af husene i strandkanten havde kajakker liggende og vi så da også et par kajakgrupper, der roede i samme område.

Vi roede mod syd til Rungsted Havn, som vi lige var inde i for at se på sejl- og motorbådene. Vi gik ikke i land, så vi roede videre og fandt en strand ved Smidtstrup. Den var fin, men huset bagved havde hegnet hele grundstykket ind. Mærkeligt at købe en ejendom ved stranden og så spærre sig inde.

På vej ind i Rungsted Havn

Efter den obligatoriske spisepause, skulle der synges fødselsdagssang for en person, der ikke var med. Jeg kendte ham ikke, men der blev sunget og optaget en video med en smartphone. Kort tid efter kom en kajakgruppe roende. De inviterede Kajakflokken til at komme til et foredrag først i januar, hvor Erik B. Jørgensen fortæller om sin tur rundt om skandinavien i kajak.

Turen tilbage gik hurtigt, da vi ikke var inde i Rungsted Havn igen. Så alt i alt en af de lidt kortere ture, men så var der tid til at snakke lidt efter turen. Vi blev enige om, at det er ved at være tid til at lave glögg på trangiaen efter næste rotur.

Gl. minestryger fra Holbæk. Lever nu sit liv som fiskekutter. Eller det ser da sådan ud med bænke og håndvaske.


Rute: Nivå Havn – Rungsted Syd
Isætning:  55°56’16.12″N, 12°31’39.58″Ø (Google)
Optagning: —”—
Distance roet: 16,79 km
Vejr: 7 grader. Vind 3 m/s fra S. Diset vejr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.