Julemanden i kajak

Julemand i kajakJeg kunne simpelthen ikke stå for denne julemand i kajak fra OutsideInsideGifts med lagernummeret 99582. Den er lavet af polystone, der er et stenpulverprodukt blandet med polyurethane resin. Figuren er rigtigt fint lavet og har indbygget en snor, så den kan hænges på træet. De kinesere kan altså noget, da den også er håndmalet.

Julemanden har kajakvest på og sidder med en hat omvendt. Selv solbriller har han med, så han er nok designet i et varmere klima. Ud over den obligatoriske gavesæk, er der både en adventskrans, en hund og et – tja – bæverlignende dyr på hækken. Hvad det dyr har med julen at gøre, ved jeg ikke. i Danmark havde vi jo nok foretrukket et svin på stævnen og en and på hækken. Men man kan jo ikke få det hele, og det er jo heller ikke sikkert, at dyrene skal ses som dogme-mad. Måske er julemanden bare ensom på turen og har taget nogle kæledyr med.

Jeg kan fortælle, at julemanden ikke bruger en grønlænderpagaj, men den ganske almindelige skivede pagaj. Det kommer nok bag på mange, når han nu bor i Grønland. Men han skal jo nå at dele mange gaver ud, så måske går det nemmere med en skivet pagaj?

Købt til $13 i USA. Det er ca. 75 dkr. Dyrt, men sjovt….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.