Isætning

I erkendelse af, at det nogen gange kan være svært at finde et nyt og spændende sted at sætte kajakken i vandet, har jeg oprettet en side, hvor jeg har beskrevet egne erfaringer med isætning. Der findes flere tilsvarende sider på internettet, men her er i hvert fald mine. Jeg skriver kun områder på, som jeg selv benytter. Jeg begyndte sidste år på at notere stederne, så du finder ikke steder før oktober 2010. Pt. er der flest steder i Roskilde Fjord, der er mit normale ro-vand, men andre kommer efterhånden som de bliver fundet eller genfundet.

Min plan er at udbygge siden efterhånden som jeg får testet nye eller gamle steder for isætning. Husk at se på dato på det enkelte sted, ting kan jo have ændret sig. Og tag også hensyn til vejrlig og årstid.

Se mere her.

2 thoughts on “Isætning

 • 7. juli 2011 kl. 16:40
  Permalink

  Hej kajakgal.
  Møllekrogen ved Selsø er et meget fint udsætningssted for ture henholdsvis mod Borrevejle og Herslev. Gode parkeringsforhold.
  Skovbroen ved “færgestedet” til Eskildsø er også fint, men parkering er i skavkanten.
  Hilsen
  Ole.

  Besvar
  • 7. juli 2011 kl. 17:05
   Permalink

   Hej Ole

   Tak for dine to tips. Jeg har faktisk kørt forbi Møllekrogen på vej mod Østerhavn eller Skuldelev, men aldrig sat i vandet ved Selsø. Skovbroen har jeg roet forbi mange gange – men heller aldrig sat ud der. Det må prøves!

   Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.