Ikea-posen

Vi kender den alle. Vi bruger den alle. Ikea-posen Frakta! Nok det mest brugte stykke tilbehør blandt havkajakroere. Og med god grund. Den er billig, stærk, kan rumme en hel del og tager ikke skade af lidt saltvand.

Beskrivelse

Materiale: Vævet plast med to sæt håndtag. Farve: Blå. Findes også i gul, men er kun til intern brug i Ikea. Modellen er angiveligt fremstillet i Vietnam og hedder Frakta.

I brug

Det gode rumindhold og den billige pris gør posen meget anvendelig som holder for dit udstyr. Både i bilen og hjemme. Posen er meget nem at rengøre, da den bare skylles og tørres. Da der findes tre forskellige typer poser, burde man kunne finde en model, der passer til dit brug.

Konklusion

Posen kan uden videre anbefales til brug for transport af udstyr til og fra roning. Jeg benytter den f.eks. til at transportere det våde rotøj og vest i bilen. Den er nemlig tæt. Og den kan endda benyttes som beskyttelsessæde i bilen, hvis man evt. beholder det våde tøj på. Posen har sin egen fangruppe på Facebook, hvor posen bliver behørigt hyldet.

Kan købes i Ikea for 5 dkr, desværre ikke på postordre. Der findes to modeller, en høj og en bred model.

Andre produkter

Er man til det mere avancerede eller skal gå langt, fås også en Ikea-pose i samme materiale, der kan bæres på ryggen. Den koster 19 dkr.

 

2 thoughts on “Ikea-posen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.