Holbæk Kajakklub

Er man ny i kajak, kan en klub være en god løsning på at komme igang. De fleste klubber har et intro-program, hvor man  lærer at begå sig på havet i en kajak. Ofte skal man følge og bestå et kursus, før man frigives og kan tage på togt alene eller sammen med andre. Det giver en stor sikkerhed. En anden fordel er, at man ikke behøver købe særligt meget udstyr – ofte kun en våddragt – og kan låne sig frem til resten i klubben. Det betyder, at udgifterne kan holdes nede og man kan vente ned at købe en kajak indtil man fatter interesse for det.

IMGP2412Selv har jeg været medlem af Holbæk Kajakklub for at få nogle fif til at forbedre rostilen, træne redninger og anden leg med kajakken og ikke mindst for at få kendskab til nye roture med nye, spændende personer. Det koster pt. 1000 dkr. om året og giver adgang til klubbens faciliteter, forskellige roture og klubaften hver onsdag, hvor der – alt efter interesse – ros ture eller trænes forskellige situationer i kajak.

Kajakklubben har ca. 170 medlemmer og består af en kano-, polo-, og en kajakklub. Er du allerede frigivet fra en anden klub eller har taget kajakkurser andre steder, kan du blive frigivet, hvis du aflægger en prøve for en af klubbens instruktører.

Opdateret: Jeg er ikke længere medlem af Holbæk Kajakklub, da det desværre er meget sparsomt med kurser over EPP2 i klubben, og derfor ikke tager mig ret langt.

2 thoughts on “Holbæk Kajakklub

  • 31. juli 2016 kl. 18:49
    Permalink

    Jeg er interesseret i et medlemskab og vil gerne kontaktes.
    Mvh Lone Tue

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.