Marinetorvet

Normalt ville man vel købe udstyr til sin kajak i en kajakbutik. Men der er også muligheder for at få suppleret sit grej andre steder. Og når det kommer til elektronik, så kan bådudstyrsforretninger godt være med. For fælles med krav til kajak-udstyr, så er der også krav til vandtæthed i almindeligt elektronisk udstyr til både.

Hos Marinetorvet på Amager i København er det muligt at købe både plejemidler, så kajakken kan blive pudset med noget, der holder til brug i havvand og udstyr, der (måske) ikke kan undværes. Det gælder både våddragte, kompas og ikke mindst marineelektronik – som for eksempel GPS med søkort og lignende.

Marinetorvet yder en fin service og har oven i købet et par esser i ærmerne. Hvis du køber en håndholdt GPS hos marinetorvet, så får du gratis et topo-kort med over Skandinaven (til intern hukommelse) eller Europa (på 4gb ram-kort). Kortet er udviklet på baggrund af et gratis kortprojekt, Openstreetmap, men stærkt udbygget af Marinetorvet. Og Marinetorvet tilbyder oven i købet at installere det på din GPS mens du venter. Kortet kan importeres på din PC i Garmins Basecamp, så du kan planlægge ture i det stærkt forbedrede kortmateriale. Skal de købes separat, tager Marinetorvet ca. 700 dkr. for Topo Europa på et ram-kort og 500 dkr. for Topo Skandinavien lagt i GPS’ens hukommelse eller på ram-kort.

Kontaktoplysninger

Web: http://www.marinetorvet.dk
Amagerbrogade 207, DK-2300 København S
Telefon: +45 3212 1111
E-mail: info@marinetorvet.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.