Lego & kajak

Måske en gammel nyhed for kendere af Lego, men det er faktisk muligt at få en legofigur i en kajak. Oven i købet sammen med en bøje. Så kan der sejles løs sammen med børnene eller alene, hvis man stadig leger med Lego. Det skulle jo være så opbyggeligt og inspirerende.

Kajakken ser ud til at være en “sit on top”-kajak, men det går vel an, når der nu ikke er en grønlandsk serie hos Lego.

Der er dog flere faktuelle fejl i forhold til en rigtig kajak. Du kan selv afgøre antallet på billedet til venstre, men pagajen er ikke god.

Kajakroeren er en del af Lego City serien  og hedder 5621 – Coast Guard Kayak og består af hele 21 dele.

God fornøjelse med at finde og samle Legofiguren. Der står 5-12 år på pakken, men ved lidt indsats burde sættet kunne samles på noget kortere tid.

Forslag: Limes brikkerne sammen, har du mulighed for at lave et unikt bærehåndtag på din kajak. Hvem indsender det første billede af en mulig anvendelse?

Kajakroeren er fra 2008 og er set til 105 Dkr. på nettet.

2 thoughts on “Lego & kajak

  • 2. maj 2011 kl. 20:30
   Permalink

   Hej Helge.

   Tak for dine bemærkninger.
   Jeg er ikke klar over, hvorfor du mener, at jeg skulle være inspireret af dig – for jeg kan da se, at vores tekst er helt forskellig og billederne ikke er ens…? At du så for kort tid siden har skrevet om den samme legofigur, beror på en tilfældighed. Som du kan se på min side, så har jeg et samarbejde med Amazon.co.uk, hvor de har denne artikel til salg: http://www.amazon.co.uk/Lego-5621-Coast-Guard-Kayak/dp/B0014R0Y36. Det er herfra min inspiration kommer. Du kan oven i købet se, at billederne er herfra.

   Efter dine bemærkninger har jeg søgt lidt på nettet og har opdaget, at andre har også skrevet om lego-kajakken. F.eks. http://benlimt.blogspot.com/2009/08/lego-coast-guard-kayak-5621.html allerede i 2009. Så artikler omkring legofiguren er populære – også på blogspot.com.

   Jeg har iøvrigt søgt lego-æsken gennem længere tid for at kunne tage egne billeder af den, men den er ikke til salg i Danmark. I det mindste ikke hos Toys-R-Us, Fætter BR eller Hamley på Strøget. Så den blev ikke julegave sidste år 🙁

   Venlig hilsen Thomas

   Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.