Førstehjælp

30. januar 2016

I dag var kajakken lagt lidt til side, da jeg deltog i et førstehjælpskursus i Holbæk- Det var et 7 timers vedligeholdelseskursus med vægt på kajak og hypotermi (afkøling). Det var i regi af Holbæk Kajakklub, men de fleste var fra Kajakhornsherred. Jeg er jo i begge klubber, så det var jo bare godt. Og iøvrigt havde jeg den årlige rengøringstjans sammen med Tim, så var det jo bare at blive i klubhuset efter kurset og gøre rent. Det tog kun en times tid sammen med Tim.

IMG_1802 IMG_1803

Førstehjælpskurset startede meget fornuftigt med morgenmad og så teori indtil frokost. Det var nu ikke kun teori, for vi genopfriskede førstehjælp i forbindelse med stabilt sideleje og hjertemassage både med og uden hjertestarter.

IMG_1804 IMG_1805 IMG_1806 IMG_1807

Herefter var det frokost, og Ole dukkede op med en masse smørebrød. Og der var en del, for tre kursusdeltagere var ikke dukket op. Maden var ellers rigtig god med både lun fiskefilet, hakkebøf med spejlæg og flere slags pålæg. Med maden indtaget blev eftermiddagen brugt udendørs med fem forskellige momenter. Blandet Hugo, der var faldet i vandet.

image

Kurset afsluttedes med lidt mere teori om brud og hjernerystelse.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.