Butik Malik

I Slangerup har de en kajakbutik, der er en kajak-oase. Her findes en række kajakker og udstyr, men også en lille kajak-café med gratis kaffe på kanden og en mængde kajakrelaterede souvenirs. De fleste fra Grønland, for indehaveren Per Hülsen har en fortid på den fantastiske ø. Butikken hedder Butik Malik, hvilket vel bedst kan oversættes som Bølgebutikken, da malik betyder ‘lille bølge’ på grønlandsk (eller ‘konge’ på arabisk – men jeg går ud fra, at Per havde den grønlandske glose i tankerne).

Ud over kajakker af forskellig fabrikat og en masse spændende kajakudstyr, arrangerer Butik Malik også forskellige kurser for begyndere og let øvede samt arrangementer, der skræddersys til dine behov og hvor Butik Malik stiller alt udstyr til rådighed. Også kajakroning med afsluttende grillarrangement kan klares. Men tag ikke mit ord for det – tag på en lille udflugt til Butik Malik og benyt dig så af butikkens brug af Marbæk Strand, som giver gode muligheder for flere spændende kajakture i Roskilde Fjord.

Der er ingen tvivl om, at Per er en kajakmand med alt hvad der dertil hører. Blandt andet har han foruden butikken også en kajakklub, som man kan blive gratis medlem af. Læs mere her. Jeg er selv medlem af den Facebook-baserede klub og har med stor fornøjelse deltaget i flere af klubbens tre ugentlige roture. Meld dig ind og prøv klubben ud. Du bliver positivt  overrasket over modtagelsen og samværet med de andre kajakroere.

Kontaktoplysninger

Per Hülsen indehaver samt instruktør på kurser og arrangementer.
Web: http://www.butikmalik.dk
Brobæksgade 8A, 3550 Slangerup
Telefon: +45 47 34 00 10
E-mail:butikmalik@butikmalik.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.