Havregrød på vand

Ingen kajaktur med overnatning uden morgenmad bestående af blandt andet havregrød. Det er nemt, billigt og mætter godt. I en gas-Trangia tager det 2 minutter at lave en portion.

Opskrift til en person:
1 dl. havregryn, gerne grovvalsede.
2 dl. vand.
1 knivspids salt.
Sukker efter smag – eller frugtstykker som f.eks. rosiner.

Kom gryn, vand og salt i gryden og bring det i kog under omrøring. Lad det småkoge indtil konsistensen er sammenhængende. Tag gryden af blusset og tilsæt evt. frugt. Server portionen på en dyb tallerken – eller spis den af gryden – med lidt sukker på toppen.

En kommentar om “Havregrød på vand

  • 27. august 2012 at 09:39
    Permalink

    Hvis man supplerer med lidt mælkepulver så giver det en meget bedre smag – næsten som når det er lavet hjemme i mor’s køkken

    Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *