Scansub DK Diver

 

Er din tørdragt blevet utæt ved manchetterne eller ved halsen, så er det måske tid til at skifte dem. Det kan Scansub DK Diver i Roskilde gøre.

IMG_1772De sælger dykkerudstyr, men det inkluderer jo også tørdragter, så de har et værksted, der kan udføre reparationer. KajakGal var forbi i januar med en tørdragt, der skulle have skiftet en mørnet manchet på det ene ærme, men valgte at skifte i begge sider, da de jo er lige gamle. Scansub DK Diver har manchetter i en lidt tykkere udgave end de originale fra Kokatat, men så holder de jo nok også lidt længere.

Til højre ses ærmet inden reparation. Som det måske kan ses, så var manchetten flækket. Manchetten har været behandlet med et særligt beskyttelsesmiddel gennem de sidste tre vintre, men det er åbenbart den tid, som en sådan manchet kan holde. Da der blev anvendt en nødreparation med gaffa-tape, så røg der et stort stykke af, da tapen efterfølgende blev fjernet igen. Så der er ikke tvivl om, at latex-manchetten var mørnet – på trods af den regelmæssige vedligeholdelse. Derfor blev manchetterne i begge sider skiftet, når dragten nu alligevel var til reparation.

IMG_1780Til højre er tørdragten med de nye manchetter påklistret. Bemærk, at den nye manchet er sat uden på stoffet på tørdragten, hvor den gamle var klistret på indersiden. Det skyldes at det – tilsammen med lidt af den gamle manchet – giver lidt mere fast stof at klistre den nye manchet på. Nu får vi se, om det giver anledning til bemærkninger. Ellers har butikken lovet, at de kan fjerne resten af den gamle manchet, hvor den var klistret til tørdragten.

Skiftet kostede lidt over 800 dkr. Du kan også gøre det selv og spare ca. 500 dkr. Men så skal du selv købe lim.

Kontaktoplysninger

Web: http://www.dkdiver.dk
Scansub DK Diver Aps , Industrivej 51 F, 4000 Roskilde
Telefon: +45 46750575
E-mail: Info@dkdiver.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.