Holder til kajak

Efter en rotur, skal kajakken ofte vaskes eller i det mindste gås efter. For at kunne gøre dette i en ordentlig arbejdshøjde, har jeg fremstillet et par billige kajakholdere. Det er to træbukke, to rørisoleringsskåle og lidt gaffa-tape til at gøre rørisoleringen fast. Herved kan jeg let opbevare bukkene, idet de kan slås sammen og ved brug beskytter isoleringen kajakken, så den ligger fast og ikke ridses.

Løsningen har kostet 50 dkr. pr. buk og du skal bruge to. Mine bukke er blevet brugt igennem et års tid og fungerer fortsat helt efter hensigten.

2 thoughts on “Holder til kajak

 • 13. august 2011 kl. 06:45
  Permalink

  Super god ide, jeg gik selv med noget tilsvarende i mit hovede. Jeg har dog investeret i nogle meget fine lette alu bukke fra Kano & Kajak Butikken da jeg syntes kajakken ligger lidt bedre på dem. Jeg valgte denne løsning så kajakken også kan “overnatte” på dem og ikke skal ligge på jorden eller hænges op under et tag.

  OK, lidt dyrere, men absolut anbefalesesværdige 🙂

  http://www.kajak.dk/product_info.php?products_id=1677

  Besvar
  • 13. august 2011 kl. 20:39
   Permalink

   De ser meget fine ud – og man skal jo ikke gå ned på grej. Er de ikke lidt lave, hvis man skal vaske kajakken eller reparere et eller andet?

   Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.