Havkajakroerne

Opdateret den 28. juni 2012.

Som individualist er det måske ikke altid attraktivt at være medlem af en kajakklub. Men i klubregi foregår der en del undervisning i specielle emner, der er værdifulde for alle havkajakroere. Og samtidigt er det muligt at deltage i roture eller bare lade sig inspirere af andres oplevelser. Under alle omstændigheder kan et klubmedlemskab give nøglen til oplevelser og samvær, som du ellers ville gå glip af.

Havkajakroerne er en virtuel klub dvs. uden klubhus, men med fire større årlige arrangementer, hvor det er muligt at deltage og melde sig til forskellige kurser med rabat, herunder EPP-kurser. Se evt. EPP-krav her. Årligt medlemskab er pt. 200 dkr. og for det modtager man desuden tre klubblade om året, kaldet Havkajak-INFO. Der har dog på det sidste været lidt tumult omkring udgivelse af bladet, hvorfor det blev relanceret med ny redaktion i 2011. Bladet er desværre en lidt tynd sag, så det er ikke derfor, at du skal melde dig ind i klubben. Det er for klubbens samlinger og forum på nettet. Men du kan selvfølgelig selv sende indlæg til bladet, så det bliver bedre. For det opfordres man til. Et eksempel på KajakGal’s turberetninger hos Havkajakroerne kan ses her.

Du kan melde dig ind på hjemmesiden – men hav lidt tålmodighed. Der kan gå flere uger, før klubben besvarer din indmeldelse. Det er jo en klub af frivillige, der også har andre gøremål.

På hjemmesiden er der endvidere adgang til et forum, hvor medlemmerne udveksler erfaring og svarer på spørgsmål. Forummet er gratis for alle, men kun tilmeldte kan skrive på forummet. Det kræver dog ikke medlemskab af foreningen.

2 thoughts on “Havkajakroerne

 • 13. november 2018 kl. 13:15
  Permalink

  Hejsa..Er der liv på denne side endnu..:-).Søren

  Besvar
  • 13. november 2018 kl. 14:33
   Permalink

   Ja, da. Omend der ikke har været tur-opdateringer i et (for langt) stykke tid.

   Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.