Shop på KajakGal

Som noget nyt vil du have mulighed for at købe bøger om havkajak via KajakGal. Det foregår via den britiske hjemmeside for Amazon, da de fleste (interessante) bøger om havkajak er udgivet på engelsk. På KajakGal vil danske udgivelser nu også blive dækket, men indtil videre kun ved anmeldelser, da der ikke findes en dansk udgave af Amazon. Se KajakGals boganmeldelser her.

Bøgerne, som KajakGal anbefaler, kan ses og bestilles her. Handlen forgår direkte mellem dig og Amazon, idet denne hjemmeside kun linker til Amazon.

Hvilke bøger anbefales

Amazon har alle mulige bøger, tilbehør og apparater. KajakGal vil dog koncentrere sig om bøger om havkajak, både viden om sejlads, redningsprocedurer og andre ting, som kunne være relevant. Indtil KajakGal evt. selv har anmeldt de bøger, der er på hjemmesiden, vil du kunne læse andres anmeldelser via Amazon.

Hvad skal jeg være opmærksom på

Hvis du har handlet på Amazon før, så skal du bare logge ind og bestille de bøger, du vil have fat i. Er du ny på Amazon, så skal du oprette en konto – det foregår ved at indtaste dine data, herunder adresse, så bøgerne bliver sendt det rigtige sted hen.

Bemærk, at Amazon fra tid til anden har gratis forsendelse, hvis du køber for mere end 20-25 pound. Vær også opmærksom på, at Amazon tit har brugte bøger i fin kvalitet til reducerede priser. Det er da værd at tage med!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.