Still here

Jeg må jo nok indrømme, at bloggen er lidt stille. Men jeg er stadig her! Det kniber bare med tiden til kajakken, når alle de andre sysler skal passes – herunder familie, arbejde, venner, hus & have, motorcykel, ølbrygning osv.

Derfor: Fortsæt med at stille spørgsmål! Jeg svarer som regel fra dag til dag. Og jeg skal nok finde tid til kajak i 2021. Nu skal vandet bare være lidt varmere, mår jeg ikke fik roet og opbygget erfaring i denne sæson.

2 kommentarer om “Still here

 • 6. juni 2021 at 21:54
  Permalink

  Hej. Jeg har sidste år købt en ny glasfiberkajak, som jeg har været ude i 10-15 gange. Nu er der kommet revner i overfladen i forenden. De ligger langs hjørnet mellem dækket og siden af kajakken i en længde af ca. 30 cm. Det kunne se ud til, at der har været spændinger i det øverste lag af glasfiberen, som så er revnet over tid. Kajakken har ikke været udsat for noget usædvanligt, ud over transport på en rullevogn eller på taget af bilen. Er det normalt at se den slags revner?
  Mvh Morten

  Reply
  • 6. juni 2021 at 22:46
   Permalink

   Hej Morten. Jeg har ikke hørt om sådanne revner. Gelcoat er ret holdbar, så jeg ville i dit sted tage kontakt med den, du har købt kajakken af. Du har to års reklamationsret, hvis du har købt den ved en forhandler.

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *