Herslev Strand

30. oktober 2010

Lørdagstur i det dejlige vejr. Stod tidligt op og kørte til Herslev Strand. Da jeg satte ud fra stranden, var der dej i armene. Jeg kunne ikke rigtigt komme i gang – og mit højre ben begyndte at sove efter et par kilometer. Jeg sejlede ind i Lejre Vig, men blæsten var hårdere end jeg troede, og sammen med mine svage arme og sovende ben, blev jeg enig med mig selv om at sejle tilbage og øve ind- og udstigning af kajak i stedet for.

Halvvejs tilbage gik jeg i land for at tage nogle billeder. Herefter sejlede jeg tilbage til Herslev Havn for at se på en modelsejlskibsklub, der havde mesterskaber.

På stranden øvede jeg ud- og indstigning mange gange, Jeg anbringer pagajen bag cockpittet med det meste af pagajen i den ene side. Så er pagajen nærmest en udrigger. Det virker fint.

Rute: Herslev Strand og kant af Lejre Vig
Isætning: 55.677719, 11.985835 (Google)
Optagning: —”—
Distance roet: 5,43 km
Rotid
Vejr: 10 grader. Vind 10 m/s fra S. Klart vejr med sol.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.